Over ons:

 

Het team van Gregor Melsen Mensport bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit de oprichter Gregor Melsen en zijn partner Debbie den Drijver.

 

Gregor en Debbie zijn van kinds af aan al tussen de paarden te vinden geweest en kennen dan ook geen leven zonder deze viervoeters.

 

Gregor rijd al vanaf zijn tienerjaren aangespannen en heeft alle mogelijke spannen gereden. Enkelspan, tweespan, vierspan, tandem, klavertje 3, strijdwagen met vier naast elkaar en ga zo maar door. Door zijn ervaring met al deze verschillende spannen is hij dé persoon die je van advies kan voorzien bij de aanschaf van een tuig of koets. Hij weet precies wat er voor nodig is om je veilig en met plezier op weg te houden, of je nu wedstrijden rijd of recreatief.

 

Debbie rijd onder het zadel, is O.R.U.N. All round gediplomeerd Instructrice en heeft met haar paard Vivaldi’s Monday die ze zelf heeft opgeleid Z2 gestart.  Vivaldi is inmiddels 21 en doet het wat rustiger aan.  Debbie heeft ook haar koetsiersbewijs en is regelmatig bij Gregor achterop de koets te vinden als groom. Ook fotografeert ze fanatiek, dus als ze niet achterop staat zie je haar wel met een camera rond lopen op wedstrijd.

 

Gregor heeft na een succesvolle en onwijs leuke tijd bij de Power Horse Competitie met de Belgische trekpaarden nu een tuigpaard, Gizalda, een inmiddels 12 jarige merrie van Vaandrager waarmee hij samengesteld rijd. Afgelopen jaar schopten ze het zelfs tot de Nederlandse Kampioenschappen.

 

Gregor is binnen het bedrijf verantwoordelijk voor de hoefsmederij, de werkplaats waar het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd en voor de verkoop  van tuigen en koetsen.

Debbie heeft de website en webshop gebouwd, beheert deze en houd ook de social media bij. Ook in de mensport kent deze amazone inmiddels de weg en kan ze alle vragen over de tuigen en koetsen in de showroom beantwoorden.

 

Het leuke aan dit bedrijf vinden we zelf dat je er alles voor de mensport onder één dak vind. Én koetsen, én tuigen, én trailers en aanhangwagens. En dan kun je je koets, trailer of aanhangwagen ook nog eens jaarlijks langsbrengen voor onderhoud.

Doordat we zelf erg actief zijn in de wedstrijden en veel contact met onze klanten hebben en luisteren naar hun feedback delen we dit en onze eigen ervaringen weer met de koetsenbouwers en andere producenten. Zo krijgen we steeds betere producten. Prettig voor het paard én voor de menner.

 

Dit is wie wij zijn en wat wij doen, heb je vragen, of wil je gewoon een keer komen kijken wat we hebben, loop gerust binnen! De koffie staat klaar, we ontmoeten je graag!