Zoals de naam al doet vermoedde wordt Gregor Melsen mensport, trailers en aanhangers gerund door oprichter Gregor Melsen.

 

Gregor is van jongs af aan al tussen de paarden te vinden en kent dan ook geen leven zonder deze fantastische viervoeters.

Gregor rijd al vanaf zijn tienerjaren aangespannen en heeft alle mogelijke spannen gereden. Enkelspan, tweespan, vierspan, tandem, klavertje 3, strijdwagen met vier naast elkaar en ga zo maar door. Door zijn ervaring met al deze verschillende spannen is hij dé persoon die je van advies kan voorzien bij de aanschaf van een tuig of koets. Hij weet precies wat er voor nodig is om je veilig en met plezier op weg te houden, of je nu wedstrijden rijdt of recreatief.

Na een succesvolle en onwijs leuke tijd bij de Power Horse Competitie met de Belgische trekpaarden heeft Gregor nu een tuigpaard, Gizalda, een merrie geboren in 2011 van Vaandrager waarmee hij samengesteld rijdt. In 2023 schopten ze het zelfs tot de Nederlandse kampioenschappen.

Doordat Gregor zelf erg actief is in de wedstrijden en veel contact heeft met de klanten en luistert naar hun feedback en die samen met eigen ervaringen delen met de koetsenbouwers en andere producenten. Zo krijgen we steeds betere producten. Prettig voor het paard én voor de menner.